Meram Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu

Belgegeçer : 03323500294
WEB http://meramzeleitimiuygulamamerkezi.meb.k12.tr
Adres : Çaybaşı Mahallesi Okul Sokak 5/A MeramKONYA
VİZYON : Bilimsel kriterleri kurum olarak ilke edinmiş, gelişmeler yakından takip edilerek alana yönelik başarılı çalışmaları kurumumuzda uygulayarak; Ağır Zihin Engelli ve Otizmli bireyin dünyasında gelinebilecek en üst seviyeye ulaşmaktır.
MİSYON : İlköğretim çağını geçmiş, herhangi bir eğitim kurumunu bitirmiş, ayrılmış ya da hiç eğitim almamış orta ve ağır düzeyde zihinsel öğrenme yetersizliği olan bireylere ilgi ve yetenekleri doğrultusunda istihdama yönelik iş eğitimi yoluyla el becerisi kazandırarak; sosyal kültürel sportif ve akademik çalışmalarla destekleyerek bağımsız yaşama, özgüven kazanma ve aileleri ile birlikte topluma sağlıklı ve üretken katılımlarını sağlamak.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Normal
Kantin: 0
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : 09:25/14:00
Bağlantı : ADSL (8 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer (Doğalgaz)
Lojman : Sayısı:0
Servis : Öğrencilerimize Ücretsiz Servis Hizmeti verilmektedir.
Ulaşım : Eski Garaja 750 mt. uzaklıkta olup 23-24-87-106-19-20-21 nolu belediye otobüsleri okulumuzun yakınından geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Mesnevi ve Divanpark konutları ve Hacıfettah Mezarlığı yakınında
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2,5 km
Kontenjan Bilgileri :